Contact
Tur virtual

Anunț de selecție grup țintă pentru proiectul „Start-up-farm-med”

ANUNȚ SELECȚIE GRUP ȚINTĂ

Dragi Studenți/Absolvenți,

Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași a câștigat în cadrul competiţiei de proiecte finanţate din Fondul de Dezvoltare Instituţională – FDI 2019, proiectul cu titlul ”Dezvoltarea abilităților antreprenoriale și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMF Iași– Start-up-farm-med” (CNFIS-FDI-2019-0096).

Proiectul are drept obiectiv dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților/absolvenților Universității prin participarea la cursuri, workshop-uri, stagii de mentorat în domeniul antreprenorial și al dezvoltării personale, urmârind totodată dezvoltarea și susținerea inițiativei de afaceri în rândul studenților/absolvenților.

Înscrierea în grupul țintă al proiectului se face online, prin completarea unui formular ce este disponibil la adresa: www.isondaje.ro/sondaj/707136957.

Vor fi selectați primii 60 de studenți/absolvenți înscriși, principiul selectiei fiind “primul venit, primul servit”, considerându-se că reflectă interesul aplicanților pentru domeniul antreprenorial și al dezvoltării personale.

INVESTIȚI ÎN VOI!

Director proiect Prof. Univ. Dr. Lenuța Profire

Termeni si conditii
Forum
Link-uri utile
Editura UMF
News UMF Iasi
Radio U
Copyright © 2010-2019 | Universitatea Grigore T. Popa - Iasi. Toate drepturile rezervate.